Menu
Αρχική
Κατάστημα
O Λογαριασμός μου

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης και συναλλαγής προσεκτικά. Η χρήση και περιήγηση στο site καθώς και η αγορά προϊόντων μέσω του δικτυακού καταστήματος μας σημαίνει ότι αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

Στοιχεία Εταιρείας

 • ΣΑΒΒΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
 • Λεωφόρος Αρτέμιδος 44
 • ΤΚ: 19016 Αρτέμιδα, Αττική
 • ΑΦΜ 067854116
 • ΔOY Παλλήνης
 • Εmail: [email protected]
 • Τηλ: 22 940 254 30
 • Fax: 22 940 841 65
 • ΑΡ ΓΕΜΗ 007229101000

Η labeaute.gr έχει το δικαίωμα να αλλάζει, κατά την απόλυτη κρίση της, τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο. Οι αλλαγές αυτές θα ισχύουν και θα σας δεσμεύουν από τη δημοσίευση τους στον ιστότοπο μας. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να επισκέπτεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους και τις προϋποθέσεις μας που ισχύουν κατά τον χρόνο της εκάστοτε συναλλαγής σας.

Συμβόλαιο

Προτού προχωρήσετε στην αγορά των προϊόντων θα σας δοθεί η δυνατότητα στο στάδιο 3 να ελέγξετε όλα τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει (π.χ. όνομα, διεύθυνση αποστολής και χρέωσης), να δείτε όλα τα προϊόντα που έχετε αγοράσει και να πληροφορηθείτε τη τελική τιμή τους συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και να κάνετε όλες τις απαραίτητες αλλαγές.

Στη συνέχεια και στο στάδιο 4 αφού έχετε συμπληρώσει τη σχετική φόρμα παραγγελίας και πατήσετε το κουμπί παραγγελία, μας κάνετε μία δεσμευτική πρόταση να αγοράσετε τα προϊόντα μας, την οποία θα αποδεχτούμε με την παράδοση των προϊόντων σας. Έτσι η προσφορά σας γίνεται δεκτή και η σύμβαση μας ολοκληρώνεται, όταν θα λάβει χώρα η παράδοση των προϊόντων. Ως Γλώσσα σύνταξης των συμβολαίων ορίζεται ότι θα είναι Ελληνική Γλώσσα.

Περιορισμός Ευθύνης

Η Επιχείρηση δεν έχει καμία υποχρέωση για τυχόν βλάβη ή ζημιά προκύψει από την έλλειψη του προϊόντος, την ακύρωση ή την καθυστερημένη εκτέλεση των παραγγελιών για οποιαδήποτε αιτία. Οφείλει όμως να ενημερώσει σχετικά τον πελάτη.

Εάν τα εμπορεύματα διακινούνται από την επιχείρηση προς τον πελάτη, μέσω μεταφορέα που έχει επιλεγεί από τον πελάτη, τότε ο κίνδυνος απώλειας, αλλοίωσης ή καταστροφής του εμπορεύματος μετατίθεται στον πελάτη από τη  στιγμή που παραδοθεί το προϊόν από την επιχείρηση στον υποδειχθέντα από τον πελάτη μεταφορέα.

Εάν διακινούνται με μεταφορέα της επιλογής του προμηθευτή τότε η ευθύνη διακίνησης του προϊόντος βαρύνει τον προμηθευτή μέχρι την παράδοσή του στον πελάτη. Από την παράδοση και παραλαβή του προϊόντος στον πελάτη η ευθύνη περιέρχεται σε αυτόν.

Ασφάλεια Συναλλαγών με πιστωτική κάρτα

Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των συναλλαγών σας και για αυτό το λόγο έχουμε επιλέξει τον πιο ασφαλή τρόπο χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι απολύτως ασφαλής και γίνεται με την μεσολάβηση της Eθνικής τράπεζας. Μόλις επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημα μας, οδηγείστε αυτόματα στον ασφαλή δικτυακό τόπο της Εθνικής τράπεζας  όπου και θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η labeaute.gr απλώς ενημερώνεται από την τράπεζα με email για τη χρέωση ή όχι της κάρτας σας. Η labeaute.gr δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας.

Εγγύηση

Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από την εγγύηση καλής λειτουργίας του κατασκευαστή τους και σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική μας για τα Ελαττωματικά προϊόντα εδώ.

Ο λογαριασμός σας

Αν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα οφείλετε να διασφαλίζετε το απόρρητο του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασης σας και να απαγορεύετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας χωρίς τη συγκατάθεση σας. Επίσης αναλαμβάνετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που γίνονται με το λογαριασμό σας ή τον κωδικό πρόσβασης σας. Πρέπει να πάρετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσετε ότι ο λογαριασμός παραμένει απόρρητος και να μας ενημερώνετε αμέσως αν πιστεύετε ότι ο κωδικός πρόσβασης σας έχει γίνει γνωστός σε άλλους ή αν ο λογαριασμός σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλους χωρίς την έγκριση σας.

Τιμές

Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις  (24% ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων. Τo labeaute.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα της ιστοσελίδας του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν κατά τη στιγμή της παραγγελίας.

Επιστροφές & Αντικατάσταση

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την υπαναχώρηση από την σύμβαση πώλησης συμφώνα με τα ειδικότερα αναφερόμενα στο άρθρο 4 του Ν.2251/1994 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μην ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση. Στις περιπτώσεις που, το προϊόν που απεστάλη στον πελάτη δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που παραγγέλθηκε (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λπ.), ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι άθικτη, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί. Στις περίπτωσης αυτές το κατάστημα αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στη έδρα του καθώς και τα έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση του προϊόντος.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Σε περίπτωση που η Εταιρεία δεν έχει εκπλήρωση τις υποχρεώσεις που αναφέρονται στην παράγραφο 9 του άρθρου 4 του Ν.2251/1994, η προθεσμία υπαναχώρησης είναι τρίμηνη.

Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, αν πληρώσατε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα φροντίσουμε να σας επιστραφούν τα χρήματα εντός 5 ημερών, ΑΡΚΕΙ να μας έχουν επιστραφεί τα προϊόντα της παραγγελίας που ακυρώσατε. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν μας έχουν επιστραφεί ή έχουν επιστραφεί μερικώς , το κόστος τους θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό που θα σας επιστρέψουμε.

Το προϊόν μαζί με την συσκευασία του θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση. Για υγειονομικούς λόγους, δεν γίνονται επιστροφές και αλλαγές σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί.

Αγορα Προϊόντων

Κατά την αγορά της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο email το οποίο θα αναφέρει την παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας στο labeaute.gr

Περιορισμός Ευθύνης

Το labeaute.gr έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει τη ακρίβεια στα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και σχολίων. Ωστόσο ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα τυπογραφικά, ορθογραφικά και απεικόνισης. Το labeaute.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια η την πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών η την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης η άλλης πληροφορίας που αναφέρετε η διατίθεται στον παρόντα δικτυακό τόπο.

Διαθεσιμότητα 

Σημειώστε πως διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας.

Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να σας επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η στο τηλέφωνο που έχετε δώσει κατά την παραγγελία σας εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν.

Πολιτική Απορρήτου & Προσωπικά Δεδομένα

Για να δείτε αναλυτικά την πολιτική απορρήτου και την πολιτική που ακολουθούμε για τα προσωπικά δεδομένα παρακαλώ χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Τρόποι Πληρωμής

Η Πληρωμή σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:
 1. Εξόφληση μέσω τραπέζης με κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς μας στις τράπεζες Eurobank και Εθνική.
 2. Εξόφληση μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας πριν την αποστολή της παραγγελίας. Όλες οι κάρτες είναι δεκτές εκτός από AMERICAN EXPRESS
 3. Με αντικαταβολή στον εκπρόσωπό μας κατά την παραλαβή της παραγγελίας στον χώρο σας. 
 4. Αντικαταβολή κατά την παραλαβή από το κατάστημά μας.
Τραπεζικός Λογαριασμός Eurobank
eurobank logo

Αριθμός Λογαριασμού 00260382510200265718
ΙΒΑΝ GR4802603820000510200265718
Σάββας Ιωαννίδης

Τραπεζικός Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας
ethniki logo

Αριθμός Λογαριασμού 12340116602
ΙΒΑΝ GR4101101230000012340116602
Σάββας Ιωαννίδης

Πολιτική Υπαναχώρησης

Ως πελάτης έχετε προθεσμία (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας για να υπαναχωρήσετε, αν έχετε κάνει αγορές εξ αποστάσεως, και με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος. Η La Beaute οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποίαν ενημερώθηκε από τον καταναλωτή ότι αυτός υπαναχωρεί εφόσον πρώτα έχουμε λάβει το προϊόν που μας έχετε επιστρέψει.

Στα χρήματα που θα επιστραφούν θα περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλώτή για την αγορά.

Απαραίτητες προϋπόθεσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι: να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλα ταμπελάκια ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα. Επίσης, θα πρέπει όλα τα είδη να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους (για τα είδη που παραλαμβάνονται σε ειδική συσκευασία -π.χ. εύθραυστα προϊόντα- θα πρέπει να επιστρέφονται εντός των ειδικών συσκευασιών τους), ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά. Ακόμη, για τα είδη που περιλαμβάνουν ειδικότερη συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή και φθαρεί η συσκευασία τους.

Πήγαινε στην Κορυφή