Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

La Beaute

H LaBeaute είναι το αποτέλεσμα ετών παρουσίας και εμπειρίας στον χώρο της ομορφιάς. Με κύριο κριτήριο την εξυπηρέτηση σας και την κάλυψη κάθε σας ανάγκης με τα πιο φυσικά, γνήσια και ολοκληρωμένα προϊόντα καλλυντικών περιποίησης και ομορφιάς κάνουμε την διαφορά!

Σας προσκαλούμε μέσω της ιστοσελίδας μας να πλοηγηθείτε σε όλους τους διάσημους οίκους και να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης (καλλυντικά, είδη υγιεινής και φροντίδας). Θα τα βρείτε ομαδοποιημένα με βάση τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας τους και με κάθε λεπτομέρεια που θέλετε να ξέρετε για αυτά.

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της LaBeaute.gr είναι φρέσκα, γνήσια και αυθεντικά και προσεκτικά επιλεγμένα για την κάθε σας ανάγκη.

Απολαύστε τις αγορές σας με τον πιο σύγχρονο, διασκεδαστικό, οικονομικό και γρήγορο τρόπο.

Οι συναλλαγές σας γίνονται με την ασφάλεια που υπογράφουν και εξασφαλίζουν οι secure servers PAYPAL  .

Οι πληρωμές γίνονται με αντικαταβολή ή με πιστωτική κάρτα. Σε μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες, θα λάβετε τα προϊόντα σας με courier, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.


Για οποιαδήποτε απορία – διευκρίνιση , μην διστάσετε να επικοινωνείτε τις εργάσιμες ώρες και ημέρες στο 2294 025430. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.